Pickupen: den perfekta bilen för löpare

Som löpare vill du kunna ta dig iväg och upptäcka nya platser att springa på. Då kan du köpa en pickup, en perfekt bil för dig som gillar att träna och lever ett aktivt liv.

Pickup

Pickupen är en väldigt praktisk och användbar bil som du tar dig överallt med. Den passar särskilt dig som lever ett riktigt aktivt liv, vilket löpare och maratonlöpare gör. Det som är skönt med en pickup är att du enkelt kan ta med vad du behöver baktill på flaket. Du ska upp till fjällen en helg för att löpträna. För att maxa helgen tar du med dig kanoten och tält. Om du köper en pickup med kåpa kan du skydda dina saker. I en idrottsförening är det perfekt om det finns någon som har en pickup. Då är det lätt att ta med mycket utrustning när ni ska åka iväg och träna. Du köper din pickup hos Riddermark Bil, som är Sveriges största försäljare av begagnade bilar. Just nu har de Ford Ranger och Toyota Hilux till riktigt bra priser. Du kan också sälja din bil till Riddermark Bil som enkelt och bekvämt hämtar upp bilen från din uppfart, vare sig du bor i Kiruna eller Smygehuk. Du behöver inte städa bilen innan försäljningen och pengarna snabbt på kontot

Pickupen för din löpträning

En pickup tar sig överallt. Du vill bege dig långt ut i naturen på en riktigt besvärlig skogsväg. För att få en skön löptur genom skogen, över stenar och små bäckar och verkligen få utmana dig själv. Då är det perfekt att ha en pickup. Antingen för att bli körd till ett ställe och sedan kunna hämtas upp på ett annat ställe, eller för att springa en runda och sedan komma tillbaka till bilen. Pickupen tar dig verkligen överallt: du behöver heller inte bry dig om stenar eller rejäla gropar på vägen. Verkligen den ultimata friheten för dig som älskar att löpträna i naturen. Om du har kåpa på bilen har du också skydd till dina saker. Du kan faktiskt också sova under kåpan, om du gör en längre tur ut i naturen och inte vill sova i tält.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *